Zoek uw favoriete woning of appartement op en maak uw inschrijving compleet in uw persoonlijke account!

Hieronder vindt u de interactieve woningzoeker van Binnenrijk. De verkoop van de eengezinswoningen van De Reijer is op 18 november gestart.

Klik op gebouw De Reijer om de eengezinswoningen te bekijken. Klik op een bouwnummer om alle kenmerken te zien. Gebruik indien gewenst de filters. De plattegronden vindt u bij de bouwnummers, evenals de prijs. De verkoopdocumenten van De Reijer vindt u hier. Het digitale inschrijfformulier vindt u in uw account: https://account.woneninbinnenrijk.nl/account/digitaal-inschrijfformulier-de-reijer/ Heeft u nog geen account? Die kunt u hier aanmaken. Vul het volledige formulier in en onderteken het. U krijgt automatisch een ontvangstbevestiging per mail. De inschrijving loopt tot 29 november om 12:00 uur.

De verkoop van appartementengebouw De Gere is gestart op 7 oktober, de appartementen zijn allemaal toegewezen. U kunt zich als reservekandidaat opgeven. Het digitale inschrijfformulier voor De Gere vindt u hier: https://account.woneninbinnenrijk.nl/account/digitaal-inschrijfformulier-de-gere/